Media

Jouw wereld in verbinding

In de creatieve wereld van de media begrijpen wij de behoefte aan innovatieve oplossingen die de grenzen van creativiteit verleggen. Onze focus ligt op technologische ondersteuning en geruisloze verbindingen die niet alleen de workflow optimaliseert, maar ook creatieve grenzen verlegt.

kraakheldere communicatie is cruciaal in de media

Wij weten hoe belangrijk geruisloze verbindingen zijn voor jullie. Onze stabiele vast-mobiel integratie zorgt ervoor dat iedereen, zowel binnen als buiten de kantoormuren, bereikbaar is. Deze integratie is ontworpen om de mobiliteit van creatieve teams te vergroten, waardoor ze in elke situatie verbonden blijven en kunnen blijven focussen op wat ze het beste doen: creëren.

Een van onze baanbrekende oplossingen voor de media is de implementatie van een slimme telefooncentrale. Voor live uitzendingen zorgen wij ervoor dat bellers die deelnemen alvast de live uitzending kunnen horen in plaats van wachtmuziek. Zo creëren we een verbonden sfeer, waar elke beller een integraal onderdeel wordt van de uitzending.

Ontdek hoe onze geavanceerde technologische benadering het verschil kan maken in jouw creatieve media-uitingen. Laten we samenwerken om een omgeving te creëren waarin zowel creativiteit als efficiëntie gedijen. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

 • Sinds 2011 in verbinding met de wereld

  Wij hebben de kennis in huis om jouw wereld te verbinden. Vertrouw op een team met een bewezen staat van dienst.

   

   

 • Op kop, naar een slimmere wereld

  In een wereld die steeds meer gedreven wordt door connectiviteit, onderscheidt onze benadering zich door slimme verbindingen.

 • Een team dat vertrouwd is met jouw bedrijf

  Bij Sciva heb je toegang tot een team dat echt begrijpt wat jouw bedrijf drijft. We zijn persoonlijk betrokken bij jouw doelen en streven ernaar om samen met jou successen te behalen.

 • Gegevens waarborgen en veilig communiceren

  In een digitale wereld waar veiligheid cruciaal is, bieden wij veiligheidsoplossingen voor diverse communicatiesystemen.

 • Samenwerkingspartners in soft- en hardware

  Of het nu gaat om groeiplannen, technologische implementaties of uitdagingen onderweg, wij werken samen met een breed netwerk aan implementatie partners.