Zorgtechnologie

Jouw wereld in goede handen.

De rol van technologie in de zorgsector is al niet meer weg te denken. Wij geloven dat de toekomst nog veel meer oplossingen biedt. Met een focus op innovatie en zorgvuldig ontworpen oplossingen, slimme koppelingen tussen systemen en een veilige data-omgeving willen we de zorgervaring verbeteren. Ontdek hoe wij bijdragen aan de efficiëntie en kwaliteit van zorg.

Wij ontzorgen de zorg.

Bij Sciva begrijpen we als geen ander de impact van technologie op de zorgsector. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor de zorg. Met de deurintercom streven we naar verbeterde toegangscontrole, waardoor een veilige omgeving wordt gegarandeerd. De zorgoproepsystemen bieden patiënten en zorgverleners de mogelijkheid om snel en efficiënt hulp in te roepen. Onze Zorg Bereikbaarheidsdiensten zorgen ervoor dat de juiste persoon op het juiste moment bereikbaar is.

Daarnaast bieden we Mobile Device Management om het beheer van alle mobiele apparaten binnen de zorginstelling te vereenvoudigen, en alle collega’s te voorzien van de juiste apps en functies. Met onze slimme rapportagetools streven we naar een gestroomlijnd rapportageproces en een heldere administratie voor een efficiëntere workflow. Tenslotte, met zowel Mobiele- als Vaste Telefonie, blijf je verbonden met patiënten en collega’s, waar je ook bent.

Bij Sciva geloven we in het aanbieden van zorgtechnologie die dagelijkse processen vereenvoudigt en de zorgverlening verbetert. Benieuwd hoe onze oplossingen naadloos passen bij de behoeften van jouw zorginstelling? Vraag vandaag nog meer informatie aan.

 • Sinds 2011 in verbinding met de wereld

  Wij hebben de kennis in huis om jouw wereld te verbinden. Vertrouw op een team met een bewezen staat van dienst.

   

   

 • Een team dat vertrouwd is met jouw bedrijf

  Bij Sciva heb je toegang tot een team dat echt begrijpt wat jouw bedrijf drijft. We zijn persoonlijk betrokken bij jouw doelen en streven ernaar om samen met jou successen te behalen.

 • Gegevens waarborgen en veilig communiceren

  In een digitale wereld waar veiligheid cruciaal is, bieden wij veiligheidsoplossingen voor diverse communicatiesystemen.

Samenwerken met partners die verregaande expertise hebben in specifieke zorgdiensten

Als specialist in de zorgsector werkt Sciva nauw samen met partners die verregaande expertise hebben in specifieke zorgdiensten. Deze samenwerking stelt ons in staat om een uitgebreid pakket aan mogelijkheden te koppelen en uit te rollen, waarmee we zorginstellingen ondersteunen bij het verlenen van zorg, en het werkplezier van zorgpersoneel verbeteren.

Meer dan 1000 tevreden klanten. Sluit jij je daar bij aan?

We werken al jaren voor veel leuke klanten, samen goed voor duizenden verbinden per dag en daar zijn we trots op. Onze ambitie is groot, sluit jij aan?

 

We dagen je uit om ons op de proef te stellen, laten we beginnen met een goed gesprek en een scherpe offerte.

Offerte aanvragen