Wagenpark

Wagenpark

In de dynamische wereld van de transportsector begrijpt Sciva dat alles draait om snelheid, nauwkeurige planning, geruisloos contact onderweg en volledig inzicht in je wagenpark.

Ontdek onze oplossingen voor de transportsector, ontworpen om de effici├źntie van jouw transportbedrijf te optimaliseren en het werkplezier te vergroten.

Bellen, volgen, laden en verbinden

Met Smartcompass, ons slimme track- en tracesysteem, krijg je real-time inzicht, waardoor je elk voertuig op de weg kunt volgen en de planning kunt optimaliseren. Boordcomputers verbeteren de connectiviteit en informatiestroom tussen voertuigen en de planners, waardoor de communicatie vloeiend verloopt.

Onze mobiele telefonie garandeert jouw bereikbaarheid, waar je ook bent. Mobiele routers zorgen ervoor dat jouw wagenpark naadloos verbonden blijft met snelle en betrouwbare mobiele internetverbindingen, een essentieel aspect tijdens je werkdag. Met onze geïntegreerde vaste en mobiele telefonie-oplossingen geniet je van volledige connectiviteit, op kantoor en daarbuiten.

Wij begrijpen we de unieke uitdagingen in de transportsector en streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die de prestaties van jouw team en wagenpark naar nieuwe hoogten tillen. Wil je meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op. We hebben een paar leuke cases van transporteurs die je voorgingen.

 • Op kop, naar een slimmere wereld

  In een wereld die steeds meer gedreven wordt door connectiviteit, onderscheidt onze benadering zich door slimme verbindingen.

 • Samenwerkingspartners in soft- en hardware

  Of het nu gaat om groeiplannen, technologische implementaties of uitdagingen onderweg, wij werken samen met een breed netwerk aan implementatie partners.

 • Sinds 2011 in verbinding met de wereld

  Wij hebben de kennis in huis om jouw wereld te verbinden. Vertrouw op een team met een bewezen staat van dienst.

   

   

Meer dan 1000 tevreden klanten. Sluit jij je daar bij aan?

We werken al jaren voor veel leuke klanten, samen goed voor duizenden verbinden per dag en daar zijn we trots op. Onze ambitie is groot, sluit jij aan?

We dagen je uit om ons op de proef te stellen, laten we beginnen met een goed gesprek op basis van een scherpe offerte.

Offerte aanvragen