Wagenpark

Internet; overal waar de weg je brengt

In de dynamische wereld van transport en logistiek is toegang tot betrouwbare internetverbinding onmisbaar voor het soepel functioneren van dagelijkse operaties. Mobiele routers spelen een cruciale rol, wanneer je overal ter wereld internet aan boord wilt hebben.

Altijd en overal verbonden

Mobiele routers stellen transportbedrijven in staat om voertuigen uit te rusten met een stabiele en veilige internetverbinding. Dit maakt real-time communicatie mogelijk tussen chauffeurs en de centrale, evenals toegang tot belangrijke systemen zoals routeplanning, vrachtbeheer en navigatie. Chauffeurs kunnen onderweg belangrijke updates ontvangen over verkeerssituaties, weeromstandigheden of wijzigingen in leveringsschema’s, wat bijdraagt aan efficiëntere routes en verhoogde productiviteit. Bovendien biedt het ook mogelijkheden om het leven leuker te maken, zoals een fijne aflevering van Netflix kijken wanneer je ergens staat voor een overnachting.

Mobiele routers

Met mobiele routers aan boord kunnen transportbedrijven ook hun voertuigen en ladingen beter volgen. Door gebruik te maken van GPS en andere trackingtechnologieën zoals Smart Compass, gekoppeld aan een constante internetverbinding, kunnen bedrijven de exacte locatie van hun voertuigen inzien. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid door snelle reacties op mogelijke problemen mogelijk te maken, maar verbetert ook de klantenservice door klanten nauwkeurige en tijdige informatie te bieden over de status van hun zendingen.

Toekomstbestendige technologie

Mobiele routers zijn ontworpen om toekomstbestendig te zijn, ondersteunend aan de nieuwste netwerktechnologieën zoals 4G LTE en 5G. Dit zorgt ervoor dat transportbedrijven voorbereid zijn op de toenemende data-eisen en kunnen profiteren van snellere en meer betrouwbare internetverbindingen naarmate deze technologieën verder worden uitgerold.

 • Op kop, naar een slimmere wereld

  In een wereld die steeds meer gedreven wordt door connectiviteit, onderscheidt onze benadering zich door slimme verbindingen.

 • Sinds 2011 in verbinding met de wereld

  Wij hebben de kennis in huis om jouw wereld te verbinden. Vertrouw op een team met een bewezen staat van dienst.

   

   

 • Gegevens waarborgen en veilig communiceren

  In een digitale wereld waar veiligheid cruciaal is, bieden wij veiligheidsoplossingen voor diverse communicatiesystemen.

Smart Compass

Ontdek hoe Smart Compass jouw wagenpark efficiënter maakt en kosten bespaart. Met real-time tracking, gedetailleerde rapportages en geavanceerde functies zoals iButton-identificatie en startblokkering, bieden wij een complete oplossing voor jouw bedrijf. Bezoek onze website voor meer informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan. Optimaliseer jouw wagenparkbeheer vandaag nog met Smart Compass!

Bezoek de website

Transport & Sciva

Mobiele routers zijn een onmisbare technologie voor de transportsector, waarbij ze niet alleen zorgen voor connectiviteit en communicatie, maar ook de operationele efficiëntie aanzienlijk verbeteren. Door een robuuste, altijd beschikbare internetverbinding te garanderen, helpen mobiele routers transportbedrijven om competitief te blijven in een snel veranderende industrie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We schuiven graag bij je aan om te laten zien wat we in huis hebben.