Beheer en management

Beheer en management

Onze oplossingen zijn specifiek ontworpen om jullie werk leuker te maken. Of het nu gaat om overzichtelijke rapportages, gestroomlijnd beheer van mobiele apparaten, betrouwbare hardware, of hoogwaardige trainingen, we staan klaar om jullie te ondersteunen. Wij streven ernaar om jullie ICT-beheer efficiënter en aangenamer te maken, zodat jullie kunnen focussen op wat echt belangrijk is.

Slim beheren: oplossingen voor professionals

Onze oplossingen zijn ontworpen voor grote organisaties. We houden het beheer van IT en telefonie oplossingen overzichtelijk, slim en in verbinding met onze software en tools, waardoor we bijdragen aan efficiëntie, werkplezier en geruisloze communicatie.

Met uitgebreide rapportages geven we jou als beheerder inzicht in de prestaties en het gebruik van de systemen. Mobile Device Management zorgt voor gestroomlijnd beheer van mobiele apparaten, terwijl onze hardware-oplossingen je voorzien van betrouwbare technologie.

Daarnaast bieden we training en instructie om ervoor te zorgen dat je team optimaal gebruikmaakt van de beschikbare tools. Als Samsung Managed Partner en Forza Refurbished partner staan we garant voor hoogwaardige apparatuur en duurzame oplossingen.

Kortom, bij Sciva streven we ernaar om IT-beheerders te ondersteunen en te voorzien van de nodige tools om de digitale omgeving van de organisatie soepel te laten draaien. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt advies dat past bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.

 • Op kop, naar een slimmere wereld

  In een wereld die steeds meer gedreven wordt door connectiviteit, onderscheidt onze benadering zich door slimme verbindingen.

 • Samenwerkingspartners in soft- en hardware

  Of het nu gaat om groeiplannen, technologische implementaties of uitdagingen onderweg, wij werken samen met een breed netwerk aan implementatie partners.

 • Sinds 2011 in verbinding met de wereld

  Wij hebben de kennis in huis om jouw wereld te verbinden. Vertrouw op een team met een bewezen staat van dienst.

   

   

Meer dan 1000 tevreden klanten. Sluit jij je daar bij aan?

We werken al jaren voor veel leuke klanten, samen goed voor duizenden verbinden per dag en daar zijn we trots op. Onze ambitie is groot, sluit jij aan?

We dagen je uit om ons op de proef te stellen, laten we beginnen met een goed gesprek op basis van een scherpe offerte.

Offerte aanvragen