Beheer en management

Hardware

Bij Sciva begrijpen we dat het verstrekken van hardware meer inhoudt dan alleen het leveren van apparaten. Als partner van toonaangevende leveranciers zoals KPN en Samsung, bieden wij onze klanten niet alleen toegang tot de nieuwste hardware tegen eerlijke prijzen, maar zorgen we ook voor een uitgebreide service die het gebruiksgemak maximaliseert.

Compleet pakket met extra diensten

Wanneer je bij Sciva hardware bestelt, leveren we niet zomaar iets af. Wij zorgen voor een totaaloplossing die het beheer van deze apparaten stroomlijnt vanaf het moment van uitpakken. Elk apparaat kan voorzien worden van een uitgebreid mobile device management (MDM) systeem, dat direct bij uitrol klaar is voor gebruik. Dit systeem maakt het mogelijk om apparaten efficiënt te beheren en te beveiligen, wat essentieel is in een tijd waarin digitale veiligheid steeds belangrijker wordt.

Daarnaast bieden we extra services zoals het vooraf installeren van hoesjes en screenprotectors op smartphones. Deze aandacht voor detail maakt het verschil, vooral wanneer je te maken hebt met de uitrol van nieuwe apparatuur aan duizenden medewerkers tegelijk.

De uitrol, dat doen we samen!

Ons team gaat verder dan alleen het leveren van apparatuur. Wij zijn aanwezig op locatie bij onze klanten om belangrijke events, zoals de uitrol van nieuwe smartphones of tablets, soepel te laten verlopen. Onze aanpak garandeert dat iedere medewerker direct met zijn nieuwe apparaat aan de slag kan en dat eventuele vragen of problemen onmiddellijk worden aangepakt.

Service op maat

Of het nu gaat om het leveren van de nieuwste technologie, het aanbieden van gepersonaliseerde oplossingen of het ondersteunen bij de implementatie, Sciva staat klaar om elk aspect van hardware management te vereenvoudigen. Wij nemen de praktische uitdagingen uit handen, zodat jij je kunt richten op het succes van jouw organisatie.

Ontdek hoe Sciva’s hardware-oplossingen en onze toegewijde ondersteuning het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf.

  • Een team dat vertrouwd is met jouw bedrijf

    Bij Sciva heb je toegang tot een team dat echt begrijpt wat jouw bedrijf drijft. We zijn persoonlijk betrokken bij jouw doelen en streven ernaar om samen met jou successen te behalen.

  • Op kop, naar een slimmere wereld

    In een wereld die steeds meer gedreven wordt door connectiviteit, onderscheidt onze benadering zich door slimme verbindingen.

  • Samenwerkingspartners in soft- en hardware

    Of het nu gaat om groeiplannen, technologische implementaties of uitdagingen onderweg, wij werken samen met een breed netwerk aan implementatie partners.

De beste service? Maak kennis met onze support specialisten.

Bij Sciva stopt de service niet bij het leveren van technologische oplossingen. Wij begrijpen dat echte waarde komt van ondersteuning die net zo responsief en doordacht is als onze producten. Daarom staat ons klantenserviceteam altijd voor je klaar, niet alleen om vragen te beantwoorden, maar ook om proactief met je mee te denken.

Samenwerken?

Wij zorgen voor een gestroomlijnde digitale werkomgeving waar technologie en praktische toepassingen hand in hand gaan, waardoor jouw organisatie altijd verbonden en up-to-date blijft. Nieuwsgierig? We schuiven graag aan voor een kennismaking.