Overheid

Jouw wereld in verbinding

Wij kennen de specifieke behoeften en eisen die komen kijken bij het efficiënt functioneren van overheidsinstellingen. Onze focus ligt op technologische oplossingen die naadloos integreren met de complexe werkzaamheden binnen de overheid, waarbij stabiele netwerken, mobile device management, vast-mobielintegratie en geavanceerde vergaderoplossingen vaak uitkomst bieden.

Overal werken en veilig communiceren

Bereikbaarheid is essentieel in een sector waar flexibel werken steeds gangbaarder wordt. Wij zorgen ervoor dat medewerkers zowel thuis, onderweg en op kantoor naadloos kunnen schakelen tussen vaste en mobiele communicatie. Dit biedt niet alleen flexibiliteit, maar optimaliseert ook de bereikbaarheid, wat van groot belang is voor een soepele dienstverlening.

In het tijdperk van “het nieuwe werken” waar de locatie van collega’s steeds minder van belang is, bieden wij uitgebreide ondersteuning. Met werkplekbeheerder en mobile device management op afstand zorgen we voor een soepele werkomgeving. Onze snelle en veilige netwerken zorgen ervoor dat cruciale informatie altijd beschikbaar en beschermd is.

Ontdek hoe onze geïntegreerde technologische benadering het verschil kan maken. Laten we samenwerken om een omgeving te creëren waarin zowel flexibiliteit als veiligheid geborgd zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de stap naar een moderne, efficiënte overheid.

 • Gegevens waarborgen en veilig communiceren

  In een digitale wereld waar veiligheid cruciaal is, bieden wij veiligheidsoplossingen voor diverse communicatiesystemen.

 • Sinds 2011 in verbinding met de wereld

  Wij hebben de kennis in huis om jouw wereld te verbinden. Vertrouw op een team met een bewezen staat van dienst.

   

   

 • Op kop, naar een slimmere wereld

  In een wereld die steeds meer gedreven wordt door connectiviteit, onderscheidt onze benadering zich door slimme verbindingen.

 • Samenwerkingspartners in soft- en hardware

  Of het nu gaat om groeiplannen, technologische implementaties of uitdagingen onderweg, wij werken samen met een breed netwerk aan implementatie partners.

 • Een team dat vertrouwd is met jouw bedrijf

  Bij Sciva heb je toegang tot een team dat echt begrijpt wat jouw bedrijf drijft. We zijn persoonlijk betrokken bij jouw doelen en streven ernaar om samen met jou successen te behalen.