MKB+

Jouw wereld in verbinding

Jouw bereikbaarheid staat bij ons centraal, zowel binnen het kantoor, op thuiswerkplekken als daarbuiten. Wij bieden geavanceerde oplossingen voor vast-mobielintegratie, waardoor jouw team altijd en overal effectief kan communiceren. Of je nu in een kantooromgeving werkt, vergadert, thuiswerkt of onderweg bent, wij zorgen voor een naadloze verbinding.

De veelzijdige wereld van het MKB

Wij bedienen klanten in praktisch elke sector, inmiddels weten we dat elke onderneming een uniek verhaal heeft. Onze focus ligt op het bieden van veelzijdige en aanpasbare technologische oplossingen die aansluiten op de specifieke behoeften van jouw onderneming.

Daarnaast begrijpen wij het belang van betrouwbare netwerken en stabiele verbindingen. Of het nu gaat om gegevensuitwisseling binnen het kantoor of de communicatie met klanten, wij leveren communicatie-oplossingen die ervoor zorgt dat jouw onderneming soepel draait.

Ontdek hoe onze flexibele en op maat gemaakte technologische oplossingen het verschil kunnen maken voor jouw MKB-onderneming. Laten we samenwerken om een technologisch ecosysteem te creƫren dat jouw specifieke behoeften ondersteunt en de groei van jouw onderneming bevordert.

Van je snelle glasvezel verbinding tot je volledig interactieve vergaderruimte en het verzorgen van je telefonie. Onze toewijding is ongeƫvenaard, we dagen je uit om ons op de proef te stellen.

 • Een team dat vertrouwd is met jouw bedrijf

  Bij Sciva heb je toegang tot een team dat echt begrijpt wat jouw bedrijf drijft. We zijn persoonlijk betrokken bij jouw doelen en streven ernaar om samen met jou successen te behalen.

 • Gegevens waarborgen en veilig communiceren

  In een digitale wereld waar veiligheid cruciaal is, bieden wij veiligheidsoplossingen voor diverse communicatiesystemen.

 • Sinds 2011 in verbinding met de wereld

  Wij hebben de kennis in huis om jouw wereld te verbinden. Vertrouw op een team met een bewezen staat van dienst.

   

   

 • Op kop, naar een slimmere wereld

  In een wereld die steeds meer gedreven wordt door connectiviteit, onderscheidt onze benadering zich door slimme verbindingen.

 • Samenwerkingspartners in soft- en hardware

  Of het nu gaat om groeiplannen, technologische implementaties of uitdagingen onderweg, wij werken samen met een breed netwerk aan implementatie partners.