Transport

Jouw wereld vooruit

Met meer dan 10 jaar ervaring in de transportsector begrijpen wij als geen ander de dynamiek van de branche. In nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen we op maat gemaakte communicatieoplossingen, waarbij de werkprocessen van onze klant, onze kennis en de nieuwste techniek samenkomt. Zo zetten we stappen vooruit in de wereld van transport.

Wij staan nooit stil

Wij begrijpen dat efficiëntie en snelheid cruciaal zijn, onze diensten gaan verder dan alleen het leveren van software of hardware; wij leggen slimme koppelingen, en denken altijd een stap vooruit. Met onze track en trace systeem weet je altijd waar jouw chauffeurs zich bevinden, terwijl je via de boordcomputer altijd in verbinding bent met al je collega’s. Zo houden we samen grip op alle logistieke processen.

Wat Sciva uniek maakt, wij zetten onze kennis in en bieden een totaaloplossing die op maat gemaakt is voor de uitdagingen die jij tegenkomt. Hierdoor zijn jullie als team altijd verbonden, en zorgen we ervoor dat geen proces stil komt te staan. Geen loze beloften, maar nuchtere oplossingen die jouw transportbedrijf echt vooruit brengen.

Benieuwd hoe wij jouw transportonderneming naar een hoger niveau kan tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden voor efficiëntere en slimmere logistiek. Samen bouwen we aan een nog slimmere transportsector.

 • Een team dat vertrouwd is met jouw bedrijf

  Bij Sciva heb je toegang tot een team dat echt begrijpt wat jouw bedrijf drijft. We zijn persoonlijk betrokken bij jouw doelen en streven ernaar om samen met jou successen te behalen.

 • Samenwerkingspartners in soft- en hardware

  Of het nu gaat om groeiplannen, technologische implementaties of uitdagingen onderweg, wij werken samen met een breed netwerk aan implementatie partners.

 • Sinds 2011 in verbinding met de wereld

  Wij hebben de kennis in huis om jouw wereld te verbinden. Vertrouw op een team met een bewezen staat van dienst.

   

   

 • Gegevens waarborgen en veilig communiceren

  In een digitale wereld waar veiligheid cruciaal is, bieden wij veiligheidsoplossingen voor diverse communicatiesystemen.

 • Op kop, naar een slimmere wereld

  In een wereld die steeds meer gedreven wordt door connectiviteit, onderscheidt onze benadering zich door slimme verbindingen.