Telefonie en communicatie

Telefonie en communicatie

Sinds 2011 heeft Sciva zich onderscheiden als een toonaangevende leverancier van telefonie, en deze dienst is uitgegroeid tot de spil van duizenden dagelijkse gebruikers. Onze telefonie-oplossingen vormen de ruggengraat van vrijwel alle diensten die we aanbieden.

In de wereld van telefonie zijn de mogelijkheden nagenoeg onbegrensd, en onze adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de oplossingen die perfect passen bij jouw onderneming.

Bellen, mailen, appen, chatten: verbind jouw wereld!

In een wereld waar communicatie de sleutel is tot zakelijk succes, hebben we duizenden gebruikers geholpen met het maximaliseren van de mogelijkheden van hun smartphones en slimme telefonie oplossingen op kantoor. Onze telefoniediensten vormen niet alleen een onmisbaar onderdeel, maar vormen vrijwel altijd de basis voor alle oplossingen die we aanbieden.

Binnen de wereld van telefonie streven we naar grenzeloze mogelijkheden. Onze adviseurs staan paraat om je te begeleiden en adviseren over oplossingen die perfect passen bij de behoeften van jouw team.

Of je nu de voorkeur geeft aan de flexibiliteit van mobiele telefonie, de efficiĆ«ntie van hosted telefonie in de cloud, of de geavanceerde functies van receptie-bedienposten, callcenter supervisors en gedetailleerde gespreksrapportage – bij Sciva is alles mogelijk.

Ontdek betrouwbare verbindingen met onze DSL/Glasvezeloplossingen, geniet van onbeperkte toegang met mobiele verbindingen, en waarborg beveiligde communicatie binnen je eigen netwerk via Private GSM.

Bij Sciva begrijpen we dat telefonie het kloppende hart is van jouw wereld. Ontdek de kracht van onze oplossingen en neem contact op met onze adviseurs voor een op maat gemaakt advies waarmee we jouw wereld verbinden.

 • Op kop, naar een slimmere wereld

  In een wereld die steeds meer gedreven wordt door connectiviteit, onderscheidt onze benadering zich door slimme verbindingen.

 • Samenwerkingspartners in soft- en hardware

  Of het nu gaat om groeiplannen, technologische implementaties of uitdagingen onderweg, wij werken samen met een breed netwerk aan implementatie partners.

 • Sinds 2011 in verbinding met de wereld

  Wij hebben de kennis in huis om jouw wereld te verbinden. Vertrouw op een team met een bewezen staat van dienst.

   

   

 • Een team dat vertrouwd is met jouw bedrijf

  Bij Sciva heb je toegang tot een team dat echt begrijpt wat jouw bedrijf drijft. We zijn persoonlijk betrokken bij jouw doelen en streven ernaar om samen met jou successen te behalen.

 • Gegevens waarborgen en veilig communiceren

  In een digitale wereld waar veiligheid cruciaal is, bieden wij veiligheidsoplossingen voor diverse communicatiesystemen.

Meer dan 1000 tevreden klanten. Sluit jij je daar bij aan?

We werken al jaren voor veel leuke klanten, samen goed voor duizenden verbinden per dag en daar zijn we trots op. Onze ambitie is groot, sluit jij aan?

We dagen je uit om ons op de proef te stellen, laten we beginnen met een goed gesprek op basis van een scherpe offerte.

Offerte aanvragen