Telefonie en communicatie

Altijd en overal controle, met Hosted Telefonie

Hosted Telefonie brengt deze flexibiliteit naar jouw communicatie, met een slim beheerportaal dat jou de volledige controle geeft over de toegankelijkheid en bereikbaarheid binnen jouw organisatie.

Slimme koppelingen, telefonie van morgen

Met ons intuïtieve beheerportaal ben je nooit meer gebonden aan één locatie. Of je nu op kantoor bent, thuis werkt, of onderweg bent, je hebt altijd de controle over jouw telefoniesysteem. Dit betekent dat je gemakkelijk instellingen kunt aanpassen, gebruikers kunt beheren en jouw bereikbaarheid kunt optimaliseren, allemaal met een paar klikken.

Voorbeeld: stel, je hebt een belangrijke vergadering buiten de deur, maar je verwacht ook belangrijke oproepen. Geen probleem. Met één druk op de knop, zorg je ervoor dat deze oproepen worden doorgestuurd naar een collega of jouw mobiel. Zo mis je nooit een belangrijk moment, ongeacht waar je bent.

De beste service? Maak kennis met onze support specialisten.

Bij Sciva stopt de service niet bij het leveren van technologische oplossingen. Wij begrijpen dat echte waarde komt van ondersteuning die net zo responsief en doordacht is als onze producten. Daarom staat ons klantenserviceteam altijd voor je klaar, niet alleen om vragen te beantwoorden, maar ook om proactief met je mee te denken.

Trotse Excellence Partner van KPN

Als Excellence Partner van KPN, brengen we het beste van twee werelden samen om jouw organisatie te voorzien van superieure communicatieoplossingen. Deze samenwerking betekent dat je niet alleen profiteert van Sciva’s innovatieve aanpak en persoonlijke service, maar ook van de krachtige en betrouwbare diensten van KPN.

Jouw wereld, in verbinding

Onze Hosted Telefonie-oplossing is ontworpen met jouw behoeften in gedachten. Het biedt niet alleen ongeëvenaarde flexibiliteit en controle, maar ook de zekerheid dat je bereikbaar bent op de momenten dat het er echt toe doet. Het beheerportaal is jouw commandocentrum; eenvoudig in gebruik, maar krachtig in functie.

Ben je klaar om de stap te zetten naar een toekomst waarin je altijd en overal verbonden bent, met de vrijheid om jouw organisatie’s communicatie te beheren op jouw voorwaarden? Ontdek hoe Sciva’s Hosted Telefonie en ons slimme beheerportaal de sleutel kunnen zijn tot een efficiëntere, toegankelijkere en flexibelere bedrijfsvoering.