Telefonie en communicatie

Mobiele telefonie

Bij Sciva draait alles om het afstemmen van de communicatie op jouw unieke behoeften. Een standaardoplossing? Die hebben we zeker, maar we onderscheiden ons met maatwerk.

Slimme koppelingen, telefonie van morgen

We zijn trots op ons vermogen om slimme koppelingen tussen systemen te maken. Hierdoor wordt jouw mobiele communicatie niet alleen effectiever, maar integreert het ook soepel met andere diensten en producten die je gebruikt.

Een voorbeeld; In de dynamische wereld, waar de in- en uitstroom van personeel een constante is, begrijpt Sciva hoe essentieel het is om altijd verbonden te blijven met je collega’s. Een wereld waarin je telefoon automatisch wordt bijgewerkt met de nieuwste contactgegevens van al je collega’s, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen. Dankzij Sciva’s slimme koppelingssysteem is dit geen toekomstmuziek, maar realiteit. Wij zorgen ervoor dat zakelijke nummers naadloos gesynchroniseerd worden met de contacten op de smartphones van alle medewerkers. Het resultaat? Een altijd actuele contactenlijst waarmee je moeiteloos verbinding legt met je collega’s.

Benieuwd of we jouw systemen slimmer kunnen maken door koppelingen te leggen? We schuiven graag aan voor een goed gesprek.

Trotse Excellence Partner van KPN

Als Excellence Partner van KPN, brengen we het beste van twee werelden samen om jouw organisatie te voorzien van superieure communicatieoplossingen. Deze samenwerking betekent dat je niet alleen profiteert van Sciva’s innovatieve aanpak en persoonlijke service, maar ook van de krachtige en betrouwbare diensten van KPN.

De beste service? Maak kennis met onze support specialisten.

Bij Sciva stopt de service niet bij het leveren van technologische oplossingen. Wij begrijpen dat echte waarde komt van ondersteuning die net zo responsief en doordacht is als onze producten. Daarom staat ons klantenserviceteam altijd voor je klaar, niet alleen om vragen te beantwoorden, maar ook om proactief met je mee te denken.

Jouw wereld, in verbinding

Onze mobiele telefonie staat voor meer dan alleen een dienst; het is onze belofte om jouw wereld, hoe groot of klein ook, te verbinden. We zijn klaar om deze reis met jou te beginnen, uitgerust met de kennis, bewezen diensten en de technologie om jouw dagelijkse routines te veranderen in een efficiƫnt en innovatief proces.

Ben je klaar om de communicatie binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek hoe Sciva jouw wereld kan verbinden en transformeren met onze mobiele telefonie-oplossing. Samen zetten we grote stappen richting de toekomst van jouw communicatie.