Beheer en management

Mobile Device Management (MDM)

In de huidige bedrijfsomgeving spelen facilitaire- en IT managers een cruciale rol bij het beheren van mobiele apparaten binnen hun organisatie. Onze Mobile Device Management (MDM) oplossingen zijn speciaal ontworpen om het leven van IT-gerichte facilitaire managers te vergemakkelijken door een efficiënte, veilige en centraal beheerde omgeving voor alle mobiele apparaten te bieden.

Centraal beheer en volledige controle

Ons MDM-systeem stelt je in staat om alle mobiele apparaten in jouw organisatie vanaf één centraal punt te beheren. Dit omvat alles van smartphones tot tablets en andere verbonden apparaten. Je kunt eenvoudig nieuwe apparaten instellen, applicaties installeren, en beveiligingsbeleid toepassen, allemaal zonder de noodzaak voor fysieke interactie met het apparaat. Deze centrale aanpak bespaart tijd en zorgt voor consistentie in het gebruik en beheer van mobiele technologie binnen het bedrijf.

Verbeterde beveiliging

Veiligheid is een topprioriteit in elk aspect van IT-beheer, vooral wanneer het gaat om mobiele apparaten die toegang hebben tot bedrijfskritieke informatie. Onze MDM-oplossing omvat uitgebreide beveiligingsmaatregelen zoals encryptie, wachtwoordbeheer, en remote wipe-functionaliteiten om gevoelige data te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Dit stelt jou in staat om een veilig mobiel werkbeleid te handhaven en tegelijkertijd te voldoen aan regelgeving en interne compliance-eisen.

Efficiëntie en productiviteit

Door de automatisering van routinebeheertaken zoals updates en configuraties, stelt onze MDM-oplossing facilitaire managers in staat om zich te concentreren op belangrijkere taken. Bovendien helpt de mogelijkheid om de prestaties van alle apparaten te monitoren en te rapporteren bij het proactief identificeren en oplossen van problemen voordat ze de bedrijfsvoering verstoren.

  • Gegevens waarborgen en veilig communiceren

    In een digitale wereld waar veiligheid cruciaal is, bieden wij veiligheidsoplossingen voor diverse communicatiesystemen.

  • Samenwerkingspartners in soft- en hardware

    Of het nu gaat om groeiplannen, technologische implementaties of uitdagingen onderweg, wij werken samen met een breed netwerk aan implementatie partners.

  • Een team dat vertrouwd is met jouw bedrijf

    Bij Sciva heb je toegang tot een team dat echt begrijpt wat jouw bedrijf drijft. We zijn persoonlijk betrokken bij jouw doelen en streven ernaar om samen met jou successen te behalen.

De beste service? Maak kennis met onze support specialisten.

Bij Sciva stopt de service niet bij het leveren van technologische oplossingen. Wij begrijpen dat echte waarde komt van ondersteuning die net zo responsief en doordacht is als onze producten. Daarom staat ons klantenserviceteam altijd voor je klaar, niet alleen om vragen te beantwoorden, maar ook om proactief met je mee te denken.

Samenwerken?

Voor managers die verantwoordelijk zijn voor het beheer van mobiele apparaten, biedt onze MDM-oplossing een krachtig, veilig en gebruiksvriendelijk platform dat het beheer vereenvoudigt en de operationele efficiëntie verhoogt. Laat Sciva je helpen om de controle over je mobiele apparatuur te versterken en jouw organisatie naar een hoger niveau van productiviteit en beveiliging te tillen.