Wagenpark

Beheer je wagenpark

Met Smart Compass ben jij de baas over je wagenpark. Je krijgt niet alleen inzicht in het brandstofverbruik van je medewerkers, maar ook in hun locatie, vertrektijden en rijgedrag. Dit stelt je in staat om slimme besparingen te realiseren.

Realtime tracking en rapportages

Met Smart Compass krijg je 24/7 inzicht in jouw wagenpark. Voertuigen worden live gevolgd door heel Europa, terwijl gedetailleerde rapportages informatie bieden over gewerkte uren, gereden kilometers en snelheden.

Kostenbesparing en veiligheid

Kies je voor Smart Compass, dan heb je naast de standaard features de mogelijkheid om slimme oplossingen toe te voegen. Bijvoorbeeld de iButton: automatische herkenning van bestuurders, handig voor urenadministratie en bijtelling bij wisselende chauffeurs. Ook kunnen voertuigen extra beveiligd worden met startblokkeringen, inzicht in rijgedrag, brandstofverbruik en CO2-uitstoot wordt geboden.

Efficiëntie en milieuvriendelijkheid

Door realtime tracking en rapportages worden lege kilometers geminimaliseerd, wat niet alleen beter is voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Met temperatuurmonitoring tot op 0.5 graden Celsius nauwkeurig en de mogelijkheid om tot vier sensoren per voertuig aan te sluiten, biedt Smart Compass nog meer mogelijkheden voor efficiëntie en milieubewustheid.

Smart Compass

Ontdek hoe Smart Compass jouw wagenpark efficiënter maakt en kosten bespaart. Met real-time tracking, gedetailleerde rapportages en geavanceerde functies zoals iButton-identificatie en startblokkering, bieden wij een complete oplossing voor jouw bedrijf. Bezoek onze website voor meer informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan. Optimaliseer jouw wagenparkbeheer vandaag nog met Smart Compass!

Bezoek de website

Smart Compass app

Met de handige Smart Compass app heb je altijd en overal toegang tot je wagenpark. Of je nu onderweg bent, op kantoor zit of thuis werkt, je kunt moeiteloos inzicht krijgen in de locatie, prestaties en het gebruik van al je voertuigen. Met real-time updates en gedetailleerde rapporten kun je snel en gemakkelijk beslissingen nemen en je wagenpark efficiënt beheren. Met de Smart Compass app heb je de controle letterlijk binnen handbereik.

 • Op kop, naar een slimmere wereld

  In een wereld die steeds meer gedreven wordt door connectiviteit, onderscheidt onze benadering zich door slimme verbindingen.

 • Sinds 2011 in verbinding met de wereld

  Wij hebben de kennis in huis om jouw wereld te verbinden. Vertrouw op een team met een bewezen staat van dienst.

   

   

 • Gegevens waarborgen en veilig communiceren

  In een digitale wereld waar veiligheid cruciaal is, bieden wij veiligheidsoplossingen voor diverse communicatiesystemen.

Transport & Sciva

Smart Compass sluit naadloos aan bij het uitgebreide dienstenaanbod van Sciva voor de transportsector. Naast Smart Compass bieden we ook mobiele telefonie, dataverbindingen voor boordcomputers, slimme systemen voor transportplanners en Mobile Device Management.

Samen vormen deze oplossingen een krachtig pakket dat voldoet aan de behoeften van elke transportonderneming. Met onze geïntegreerde diensten helpen we transportbedrijven om efficiënter te werken, kosten te verlagen en hun operationele processen te optimaliseren. We komen graag bij je langs om onze oplossingen toe te lichten.