Wagenpark

Efficiënte communicatie via de boordcomputer

In de transportsector draait alles om efficiëntie en communicatie. Met Sciva’s oplossingen voor de transport sector ben je altijd verbonden, waar je ook bent. Onze oplossingen bieden een betrouwbare en snelle data- en communicatiestroom tussen het kantoor en de chauffeurs, evenals tussen chauffeurs onderling.

Communicatie tussen planner en chauffeur in de transport sector

Smartphone en boordcomputer

Met Sciva’s oplossingen worden smartphones en boordcomputers naadloos geïntegreerd in het dagelijkse werkproces van je transportonderneming. De smartphone fungeert als een verlengstuk van de boordcomputer, waardoor chauffeurs eenvoudig belangrijke informatie kunnen ontvangen en verzenden, zoals leveringsinstructies, route-updates en meldingen van het kantoor. Onze verbindingen zorgen voor een efficiënte en gestroomlijnde communicatie binnen de onderneming, waardoor operationele processen worden geoptimaliseerd en de productiviteit wordt verhoogd.

Stap over zonder downtime

Het overstappen naar Sciva betekent geen onderbreking in je bedrijfsactiviteiten. Onze engineers zorgen voor een naadloze overgang, zodat je onderneming gewoon kan doordraaien. We begrijpen dat elke minuut telt in de transportwereld, daarom zorgen we ervoor dat je snel weer operationeel bent.

  • Gegevens waarborgen en veilig communiceren

    In een digitale wereld waar veiligheid cruciaal is, bieden wij veiligheidsoplossingen voor diverse communicatiesystemen.

  • Op kop, naar een slimmere wereld

    In een wereld die steeds meer gedreven wordt door connectiviteit, onderscheidt onze benadering zich door slimme verbindingen.

  • Samenwerkingspartners in soft- en hardware

    Of het nu gaat om groeiplannen, technologische implementaties of uitdagingen onderweg, wij werken samen met een breed netwerk aan implementatie partners.

Jouw wereld vooruit!

Met Sciva haal je meer dan alleen een mobiele verbinding in huis. Je profiteert van onze expertise, betrouwbare service en toegewijde ondersteuning. Ontdek vandaag nog hoe onze oplossingen je transportbedrijf kunnen transformeren en verbeteren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor jouw onderneming.

De beste service? Maak kennis met onze support specialisten.

Bij Sciva stopt de service niet bij het leveren van technologische oplossingen. Wij begrijpen dat echte waarde komt van ondersteuning die net zo responsief en doordacht is als onze producten. Daarom staan onze engineers en het klantenserviceteam altijd voor je klaar, niet alleen om vragen te beantwoorden, maar ook om proactief met je mee te denken.

Uitgebreide service van onze engineers

Bij Sciva staan onze engineers altijd klaar om je te ondersteunen. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de implementatie en daarna, begeleiden we je stap voor stap. Onze service stopt niet na de installatie; we blijven beschikbaar voor vragen, ondersteuning en eventuele aanpassingen die nodig zijn.