Zorgtechnologie

Mobile Device Management

In de zorgsector beheren we vaak honderden, zo niet duizenden mobiele apparaten, waaronder smartphones en tablets. Veiligheid is van het grootste belang, en met onze Mobile Device Management (MDM)-oplossing zorgen we ervoor dat al deze apparaten voldoen aan het beveiligingsbeleid van jouw zorginstelling.

Dit omvat sterke authenticatiemethoden, gegevensversleuteling en het waarborgen van een veilige verbinding. Zo minimaliseren we risico’s op datalekken en andere beveiligingsincidenten, terwijl alle collega’s toch flexibel kunnen werken.

Up-to-date en veilig werken in de zorg

Onze MDM-dienst vereenvoudigt het beheer van mobiele apparaten aanzienlijk. Van het installeren van updates en applicaties tot het op afstand vergrendelen of wissen van apparaten bij verlies of diefstal, je hebt volledige controle over de mobiele infrastructuur van jouw zorgorganisatie. De monitoringfuncties bieden inzicht in het gebruik en de prestaties van de apparaten, waardoor je proactief kunt handelen richting jouw team.

Verbeter de werkervaring in de zorg

Medewerkers profiteren van de vrijheid om te werken waar ze maar willen, terwijl de IT-afdeling ervan verzekerd is dat bedrijfsgegevens veilig blijven.

Slim voor beheerders en medewerker

Voor systeembeheerders biedt beheer op afstand een scala aan voordelen. Het stelt hen in staat om efficiƫnter te werken, omdat ze niet fysiek aanwezig hoeven te zijn op locatie om problemen op te lossen of updates uit te voeren. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar vermindert ook de operationele kosten doordat er minder reistijd en -kosten zijn. Bovendien stelt het systeembeheerders in staat om snel te reageren op noodsituaties en problemen op te lossen, zelfs buiten reguliere kantooruren, wat de algehele operationele flexibiliteit en responsiviteit van de IT-afdeling verbetert.

 • Gegevens waarborgen en veilig communiceren

  In een digitale wereld waar veiligheid cruciaal is, bieden wij veiligheidsoplossingen voor diverse communicatiesystemen.

 • Op kop, naar een slimmere wereld

  In een wereld die steeds meer gedreven wordt door connectiviteit, onderscheidt onze benadering zich door slimme verbindingen.

 • Sinds 2011 in verbinding met de wereld

  Wij hebben de kennis in huis om jouw wereld te verbinden. Vertrouw op een team met een bewezen staat van dienst.

   

   

De beste service? Maak kennis met onze support specialisten.

Bij Sciva stopt de service niet bij het leveren van technologische oplossingen. Wij begrijpen dat echte waarde komt van ondersteuning die net zo responsief en doordacht is als onze producten. Daarom staat ons klantenserviceteam altijd voor je klaar, niet alleen om vragen te beantwoorden, maar ook om proactief met je mee te denken.

Jouw wereld, in verbinding

Het is onze belofte om jouw wereld, hoe groot of klein ook, te verbinden. We zijn klaar om deze reis met jou te beginnen, uitgerust met de kennis, bewezen diensten en de technologie.

Ben je klaar om de werkprocessen binnen jouw zorgorganisatie te optimaliseren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Sciva jouw wereld kan verbinden en transformeren met onze oplossingen voor mobiel apparaatbeheer.