Zorgtechnologie

Bereikbaarheid in de zorg

Ben je op zoek naar effectieve manieren om de bereikbaarheid binnen jouw zorgorganisatie te verbeteren? Ontdek dan onze oplossingen voor Zorg bereikbaarheidsdiensten, waarbij we niet alleen kijken naar veilige communicatie zoals KPN Zorg Messenger, maar ook naar het slim inrichten van cloud telefooncentrales.

Zorg Messenger, slimme centrales en meer

Met onze zorg oplossingen streven we ernaar om zorgverleners naadloos met elkaar te verbinden, ongeacht hun locatie. Dit omvat niet alleen het veilig delen van informatie via apps zoals KPN Zorg Messenger, maar ook het optimaliseren van telefooncentrales in de cloud. Hierdoor kunnen oproepen efficiënter worden afgehandeld en zijn zorgteams altijd bereikbaar voor patiënten en/of collega’s.

Onze oplossingen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en flexibiliteit. Of het nu gaat om het snel beantwoorden van vragen van patiënten via een veilige messaging-app of om het routeren van oproepen naar de juiste zorgverlener via onze geavanceerde telefonie oplossingen, we streven ernaar om de communicatie binnen jouw zorgorganisatie te stroomlijnen.

We bieden een breed scala aan oplossingen die passen bij de specifieke behoeften van jouw zorgorganisatie. Of het nu geavanceerde telefoonsystemen, slimme oproepsystemen of andere communicatietools betreft, wij leveren maatwerkoplossingen om de bereikbaarheid van jouw zorginstelling te verbeteren.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over hoe onze zorg oplossingen kunnen bijdragen aan de efficiëntie en kwaliteit van zorg binnen jouw organisatie? Neem vandaag nog contact op met onze specialisten en ontdek hoe Sciva jou kan helpen met onze oplossingen op maat.

  • Gegevens waarborgen en veilig communiceren

    In een digitale wereld waar veiligheid cruciaal is, bieden wij veiligheidsoplossingen voor diverse communicatiesystemen.

  • Op kop, naar een slimmere wereld

    In een wereld die steeds meer gedreven wordt door connectiviteit, onderscheidt onze benadering zich door slimme verbindingen.

  • Samenwerkingspartners in soft- en hardware

    Of het nu gaat om groeiplannen, technologische implementaties of uitdagingen onderweg, wij werken samen met een breed netwerk aan implementatie partners.

Trotse Excellence Partner van KPN

Als Excellence Partner van KPN, brengen we het beste van twee werelden samen om jouw organisatie te voorzien van superieure communicatieoplossingen. Deze samenwerking betekent dat je niet alleen profiteert van Sciva’s innovatieve aanpak en persoonlijke service, maar ook van de krachtige en betrouwbare diensten van KPN.

De beste service? Maak kennis met onze support specialisten.

Bij Sciva stopt de service niet bij het leveren van technologische oplossingen. Wij begrijpen dat echte waarde komt van ondersteuning die net zo responsief en doordacht is als onze producten. Daarom staat ons klantenserviceteam altijd voor je klaar, niet alleen om vragen te beantwoorden, maar ook om proactief met je mee te denken.

Avics en Open-XS: Onze partners in zorginnovatie

Bij Sciva streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden, vooral als het gaat om zorgtechnologie.

Daarom werken we nauw samen met vooraanstaande partners zoals Avics en Open-XS. Deze samenwerking stelt ons in staat om geavanceerde zorgdomotica-oplossingen te leveren die naadloos integreren in de dagelijkse praktijk van zorginstellingen. Dankzij de expertise van onze partners en onze eigen kennis kunnen we complete systemen aanbieden waarbij alle aspecten van zorgcommunicatie en -beheer optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Met deze partnerschappen zorgen we ervoor dat jouw zorgorganisatie kan profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zonder concessies te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid.