Zorgtechnologie

Efficiënte zorgcommunicatie

In de moderne zorg draait alles om snelheid, nauwkeurigheid en toegankelijkheid. Met onze Zorgoproepsystemen tillen we jouw communicatie in de zorg naar een hoger niveau. Het hart van deze oplossing ligt in jouw smartphone. Hier komen verschillende aspecten van ons zorgdomoticasysteem samen, zoals deurcontacten, oproepsystemen, noodknoppen en andere cruciale communicatieoplossingen.

Alles komt samen op je smartphone

Door deze geïntegreerde benadering wordt jouw smartphone de centrale hub voor al jouw communicatiebehoeften. Of het nu gaat om een dringende oproep van een patiënt of een melding van een deurcontact, alles komt samen op één plek. Dit zorgt niet alleen voor een snellere respons, maar ook voor een verhoogde efficiëntie en betere zorgverlening.

  • Gegevens waarborgen en veilig communiceren

    In een digitale wereld waar veiligheid cruciaal is, bieden wij veiligheidsoplossingen voor diverse communicatiesystemen.

  • Op kop, naar een slimmere wereld

    In een wereld die steeds meer gedreven wordt door connectiviteit, onderscheidt onze benadering zich door slimme verbindingen.

  • Samenwerkingspartners in soft- en hardware

    Of het nu gaat om groeiplannen, technologische implementaties of uitdagingen onderweg, wij werken samen met een breed netwerk aan implementatie partners.

De beste service? Maak kennis met onze support specialisten.

Bij Sciva stopt de service niet bij het leveren van technologische oplossingen. Wij begrijpen dat echte waarde komt van ondersteuning die net zo responsief en doordacht is als onze producten. Daarom staat ons klantenserviceteam altijd voor je klaar, niet alleen om vragen te beantwoorden, maar ook om proactief met je mee te denken.

Zorgcommunicatie en innovatie

Bij Sciva begrijpen we de complexiteit van zorgcommunicatie en streven we ernaar om innovatieve oplossingen te bieden die jouw workflow als zorgprofessional vereenvoudigen. Onze zorgoproepsystemen zijn daar een perfect voorbeeld van. Ontdek hoe deze oplossing jouw zorginstelling naar een hoger niveau kan tillen en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Avics en Open-XS: Onze partners in zorginnovatie

Bij Sciva streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden, vooral als het gaat om zorgtechnologie.

Daarom werken we nauw samen met vooraanstaande partners zoals Avics en Open-XS. Deze samenwerking stelt ons in staat om geavanceerde zorgdomotica-oplossingen te leveren die naadloos integreren in de dagelijkse praktijk van zorginstellingen. Dankzij de expertise van onze partners en onze eigen kennis kunnen we complete systemen aanbieden waarbij alle aspecten van zorgcommunicatie en -beheer optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Met deze partnerschappen zorgen we ervoor dat jouw zorgorganisatie kan profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zonder concessies te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid.