Zorgtechnologie

Deur-intercom oplossingen voor de zorgsector

In de zorg draait alles om het bieden van veiligheid en comfort, zowel voor de cliënten als voor het personeel. Met onze geavanceerde Deurintercom-oplossing zetten we een grote stap vooruit in het realiseren van deze doelstellingen. Deze technologie stelt zorginstellingen in staat om op een efficiënte en veilige manier de toegang te beheren, terwijl tegelijkertijd de communicatie tussen cliënten, bezoekers en zorgpersoneel wordt vergemakkelijkt.

Veiligheid en toegankelijkheid voorop

Onze Deurintercom-systemen zijn ontworpen met het oog op veiligheid en gebruiksgemak. Ze bieden zorginstellingen de mogelijkheid om op afstand deuren te openen voor geautoriseerde bezoekers, terwijl ongewenste gasten buiten blijven. Dit zorgt voor een veiligere omgeving voor iedereen binnen de instelling. Met functies zoals videoverificatie kunnen medewerkers zien wie er aan de deur staat voordat ze toegang verlenen, wat een extra laag van beveiliging en gemoedsrust biedt.

  • Gegevens waarborgen en veilig communiceren

    In een digitale wereld waar veiligheid cruciaal is, bieden wij veiligheidsoplossingen voor diverse communicatiesystemen.

  • Op kop, naar een slimmere wereld

    In een wereld die steeds meer gedreven wordt door connectiviteit, onderscheidt onze benadering zich door slimme verbindingen.

  • Samenwerkingspartners in soft- en hardware

    Of het nu gaat om groeiplannen, technologische implementaties of uitdagingen onderweg, wij werken samen met een breed netwerk aan implementatie partners.

De beste service? Maak kennis met onze support specialisten.

Bij Sciva stopt de service niet bij het leveren van technologische oplossingen. Wij begrijpen dat echte waarde komt van ondersteuning die net zo responsief en doordacht is als onze producten. Daarom staat ons klantenserviceteam altijd voor je klaar, niet alleen om vragen te beantwoorden, maar ook om proactief met je mee te denken.

Integratie met zorgsystemen

Een van de belangrijkste voordelen van onze Deurintercom-oplossing is de mogelijkheid om naadloos te integreren met bestaande zorgtechnologiesystemen. Dit betekent dat zorgpersoneel de toegang kan beheren vanuit dezelfde interfaces die ze al gebruiken voor andere taken, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd en de leercurve voor het gebruik van nieuwe technologie wordt verlaagd.

Avics en Open-XS: Onze partners in zorginnovatie

Bij Sciva streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden, vooral als het gaat om zorgtechnologie.

Daarom werken we nauw samen met vooraanstaande partners zoals Avics en Open-XS. Deze samenwerking stelt ons in staat om geavanceerde zorgdomotica-oplossingen te leveren die naadloos integreren in de dagelijkse praktijk van zorginstellingen. Dankzij de expertise van onze partners en onze eigen kennis kunnen we complete systemen aanbieden waarbij alle aspecten van zorgcommunicatie en -beheer optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Met deze partnerschappen zorgen we ervoor dat jouw zorgorganisatie kan profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zonder concessies te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid.