Eerste robots succesvol geïmplementeerd in de Zorg- en Transportsector

Robotisering
Artikel

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat de eerste implementaties van onze robots bij klanten in de zorg- en transportsector succesvol zijn verlopen. Deze stap in het gebruik van robotisering is een direct resultaat van grondige tests op eigen systemen en zorgvuldige ontwikkeling van nieuwe oplossingen op het gebied van robotisering binnen ons bedrijf. Deze ontwikkeling is een belangrijke stap in onze doelstellingen om operationele processen voor onze klanten efficiënter te maken door middel van automatisering en systemen te ontwikkelen die onze bestaande dienstverlening naar een hoger serviceniveau brengen.

“Ons team van programmeurs heeft zich ingezet om robots te ontwerpen die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften van deze klanten,” zegt Peter, van Sciva. “Het is een geweldig gevoel om te zien dat onze inzet op deze techniek nu vruchten afwerpt en deze robots succesvol functioneren binnen de systemen van onze klanten.”

Digitale robots zijn goed in repeterende taken

Deze robots zijn ontwikkeld om repeterende taken over te nemen, waardoor medewerkers meer tijd kunnen besteden aan belangrijkere werkzaamheden. Deze maatwerkoplossingen stellen ons in staat om kritieke gegevens naadloos uit te wisselen, waardoor bijvoorbeeld smartphones altijd over een actueel telefoonboek beschikken. De automatisering reikt verder: HRM-systemen worden automatisch bijgewerkt met de meest recente telefoonnummers van medewerkers. Deze integraties verminderen de administratieve last en minimaliseren de kans op menselijke fouten. “Beide oplossingen zitten heel dicht op onze dienstverlening, we werken alweer aan een aantal nieuwe toepassingen waarmee we ook een stap maken naar bredere toepassingen”

“De positieve resultaten die we tot nu toe hebben gezien, versterken onze overtuiging dat gerichte automatisering fundamenteel is voor de groei en tevredenheid van onze klanten. We zijn enthousiast over de verdere mogelijkheden van deze technologie.”

Peter

Er zal binnenkort een gedetailleerde case op onze website verschijnen waarin dieper wordt ingegaan op de werking en voordelen van onze robots in zowel de zorg- als transportsector. Hierin zullen de specifieke voordelen en de impact die onze technologie heeft op de operationele processen van onze klanten uitlichten.

Meer weten, blijf ons volgen!

Volg onze updates voor meer informatie over deze en andere ontwikkelingen bij Sciva, bijvoorbeeld via onze LinkedIn pagina. Meer weten over Robotisering? Onze specialisten vertellen je er graag meer over, neem contact op.

Lees ook:

Artikel

De kracht van Co-Pilot in Microsoft: slimmer en efficiënter werken