Werkplek en netwerk

Microsoft licentiebeheer

Maximaliseer de waarde van je investeringen in Microsoft-software met onze gespecialiseerde Microsoft Licenties-dienst. Als KPN Excellence partner kunnen wij ervoor zorgen dat jouw team beschikt over de tools die het nodig heeft, zonder onnodige uitgaven. Of je nu werkt met Office 365, Azure, of andere Microsoft-producten, wij hebben de expertise om je licentiebeheer te vereenvoudigen en te optimaliseren.

Maatwerk, schaalbaarheid en flexibiliteit

We evalueren je huidige en toekomstige softwaregebruik om ervoor te zorgen dat je enkel betaalt voor wat je daadwerkelijk nodig hebt. Dit aanpasbare aanbod draagt bij aan directe kostenbesparingen en verhoogt de operationele efficiëntie door over- of onderlicentiëring te voorkomen.

In een tijd waarin technologische behoeften snel veranderen, is flexibiliteit in licentiebeheer cruciaal. Onze dienst biedt schaalbare licentie-opties die groei ondersteunen en zich aanpassen aan veranderende eisen. Dit zorgt ervoor dat je organisatie altijd voorzien is van de nieuwste Microsoft-technologieën, met licenties die de bedrijfsvoering stimuleren en de productiviteit verhogen.

Deskundige begeleiding en ondersteuning

Met onze Microsoft Licenties-oplossingen krijg je niet alleen toegang tot geoptimaliseerde licentiestructuren, maar ook tot deskundige begeleiding en ondersteuning. Wij helpen je door het gehele proces van licentiekeuze, implementatie en beheer, zodat je altijd de beste beslissingen neemt voor jouw organisatie.

Door te kiezen voor onze dienst, investeer je in een toekomst waar je organisatie maximaal profiteert van Microsoft-software, afgestemd op jouw unieke bedrijfsbehoeften, zonder onnodige kosten. Laat ons je gids zijn in de wereld van Microsoft-licenties, voor een slimmer, kostenefficiënter softwaregebruik.

De moderne werkplek

De moderne werkplek bundelt diverse softwaretoepassingen tot één geïntegreerde online omgeving, met het beste wat Microsoft te bieden heeft. Dit omvat alles van Teams en Azure tot Office en OneDrive.

Onze benadering van de moderne werkplek is gericht op het geleidelijk vooruit helpen van jouw organisatie op de weg naar cloudintegratie, zonder de noodzaak voor een ingrijpende, alles-of-niets migratie. Binnen onze Moderne Werkplek is het mogelijk om een breed scala aan toepassingen te integreren.

We creëren een samenhangende gebruikerservaring die de virtuele werkplek, cloud-based werkplekken, zakelijke applicaties, SaaS-oplossingen en legacy-software samenbrengt voor jouw medewerkers. Dit resulteert in een rijke en efficiënte werkomgeving.

De beste service? Maak kennis met onze support specialisten.

Bij Sciva stopt de service niet bij het leveren van technologische oplossingen. Wij begrijpen dat echte waarde komt van ondersteuning die net zo responsief en doordacht is als onze producten. Daarom staat ons klantenserviceteam altijd voor je klaar, niet alleen om vragen te beantwoorden, maar ook om proactief met je mee te denken.

Jouw wereld, in verbinding

Het is onze belofte om jouw wereld, hoe groot of klein ook, te verbinden. We zijn klaar om deze reis met jou te beginnen, uitgerust met de kennis, bewezen diensten en de technologie.

Ben je klaar om de werkprocessen binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek hoe Sciva jouw wereld kan verbinden en transformeren met onze werkplek-oplossingen.